Bet365 online sportfogadás

A Burnley menedzsere, Sean Dyche, aki a bajnokság napjától első ízben kóstolja meg a bajnokságot, volt egy lenyűgözően ismerős levegő a nyitónapra, a Premier League veresége miatt, amit Leroy Fer késői győztes gólja okoz. Everton ellen alatti Bet365 erősségűek.

De Swansea-fajtájára, Francesco Guidolinra, itt bátorító jele volt az új időknek csapata Bet365 számára, egy győzelmével, amit úgy vélte, hogy nem sikerült rögzíteni a tavalyi szezont.

Fer nyolc perccel megütötte a labdát, amikor megütötte a labdát, amikor Burnley kapusa, Tom Heaton jól csinálta, hogy megtartsa a fejét Swansea korábbi Spanyolországától, Fernando Llorente, az egyetlen új aláírás a XI. Moor.

A győztes elhagyta Dyche-t, aki akkor volt felelős, Bet365 online sportfogadás amikor Burnley utoljára két évvel ezelőtt egyedülálló szezont tartott a legmagasabb repülésen, és lenyűgözte a labdarúgó sorsát, de kifejezetten a sikertelen büntetés-fellebbezésről, és amit észlelt a látogatók játékszereplőként.

„Nem hiszem, hogy a döntések tekintetében sokat utaltunk számunkra, és ezúttal nagy volt, Michael Keane a távoli postán” – mondta Dyche. – Láttuk.Nem tudom, hogy a vonalbíró nem látja.

„Igazságos azt mondani, hogy megpróbáljuk a Bet365 fiúkat nem esni; igyekszünk megfelelően csinálni. De tisztességes azt mondani, hogy sokan közülük [Swansea játékosok] voltak, akik érdekesek voltak.

„Megpróbálunk tisztességesen játszani, nem akarunk a padlóra esni, de aztán nem akarunk Ne kapj semmit. Nem élvezem ezt az oldalt.Beszéltem azokkal a hatalmakkal, amelyek megkérdezték, hogy visszamenőleges tilalmat fognak-e hozni a búvárkodáshoz – sajnálom, szimuláció, nem Bet365 engedhetem, hogy „búvárkodásnak” nevezzem, de nem érdekli őket.

Ez a büntetés-fellebbezés, miután Fer úgy tűnt, hogy visszahúzza Keanét, amikor David Jones sarokba ütközött, szilárdan nézett ki, míg Dyche a Swansea földre való hajlandósága iránti haragja középpontjában állt, különösen a gyors barázdájukon.

„Nem, nem,” mondta Guidolin. – Mo nagyon gyors és Bet365 nehezen védi a védőt. Azt hiszem, őszinte játékos, jó srác.Talán néha még többet bánnak, de őszinte fickó. ”

Bármi is legyen a Dyche állításainak jogai és hibái – és nehezen járul hozzá a leginkább ésszerű Burnley-menedzserhez a legtöbb labdarúgó ügyben – nehéz volt vitatkozni az Bet365 eredmény igazságosságával szemben. Facebook Twitter Pinterest Scott Arfield összecsapja Lukasz Fabianski-t, miután a Swansea birtokosa kilépett a dobozából.Fénykép: Chris Vaughan – CameraSport / CameraSport a Getty Images-en keresztül

Wayne Routledge a túlsúlyban, széles körben fordult elő az első félidőben. Federico Fernández valahogy négy saroknyíláson átcsúszott a keresztlécre, és Llorente egy nagyon ígéretes pozícióból egy fejlécet helyezett el.

Mégis volt elég bizonyíték arra, hogy a Swansea menedzser kommentálhassa: a győzelemhez, mert azt hiszem, a tavalyi szezonban elvesztettük Bet365 volna ezt a játékot.Remélem, valami megváltozott számunkra. ”

Válaszul, a Dean Marney fejléc és egy Sam Vokes lövés mellett, amelyet Lukasz Fabianski jól tartott, kevés volt a Guidolin-t érintő időkig, amíg a kapus elhagyta Marney elhajlott lövését.

Ami a Dyche-t illeti, valaha is a realista, a Burnley menedzser túlságosan is tudatában van annak, hogy Johann Gudmundsson úrnak az egyetlen új aláírása eddig, a Bet365 megerősítések elengedhetetlenek. Az Anderlecht középpályás Steven Defour hétfőn orvosi kezelésen megy keresztül, míg a Brighton Dale Stephens továbbra is célpontja marad.

„Tudjuk, hogy mélyebbre van szükségünk a csapatban” – tette hozzá Dyche. „Csodálatosan jól teljesítettünk a számokkal, amelyekkel rendelkeztek, de Bet365 szükségünk van erre a mélységre és minőségre, és ezt megpróbáljuk.”